Percussieworkshop

Vanaf: 30,00

Activiteit duur:
1,5 uur

Aantal personen:
16 – 20 personen

Samen met uw gezelschap een percussieworkshop doen? Ook dit is mogelijk bij Abel.
Onderstaande workshops bieden wij aan vanaf 20 personen.

Percussieworkshops:

In de Afrikaanse percussieworkshop maken de deelnemers kennis met de djembé en doundouns (bastrommels die met stokken worden bespeeld). Bij de WereldPercussieworkshop wordt er gebruikt gemaakt van swingende instrumenten uit de hele wereld, zoals conga’s, ngoma’s en bongo’s. De workshops tot 35 personen worden gegeven door één docent. Vanaf 36 personen worden de workshops verzorgd door twee docenten.

Prijs
ca. 37,50 per persoon, afhankelijk van het aantal personen

Body Percussieworkshop:

Geen stokken, trommels of bellen. Voor de Body Percussieworkshop heb je alleen je eigen lichaam nodig. Door te klappen, te stampen en te slaan, ontstaat in no time een lekkere beat. Deze workshop verandert elke groep mensen in een swingende menigte! De BodyPercussieworkshop is geschikt voor groepen tot 1000 personen!

Prijs
ca. 30,- per persoon, afhankelijk van het aantal personen.

Braziliaanse Percussieworkshop

Surdo’s, repiniques en ganza’s… op de klanken van deze en andere Braziliaanse instrumenten, waan je je even in Rio de Janeiro.

In de Braziliaanse Percussieworkshop leer je met elkaar een swingend samba-ritme spelen. De docent begint met een korte uitleg over de percussiemuziek in Brazilië en de verschillende instrumenten. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Stap voor stap leren jij en je medespelers diverse partijen, die samen een opzwepend ritme vormen. Tijdens de workshop speel je op verschillende Braziliaanse percussie-instrumenten, zoals trommels, shakers en bellen. De workshop geeft plezier en nieuwe energie! Muzikale ervaring is niet nodig. Je leert alles tijdens de workshop.

Praktische informatie:
Workshopduur: 1 of 1,5 uur
Aantal deelnemers: 5-50 personen

Prijs
ca. 37,50 per persoon, afhankelijk van het aantal personen

Reserveer nu!

Categorieën: ,

Percussieworkshop

Vanaf: 22,50 p.p.

Activiteit duur:
1,5 uur

Aantal personen:
16 – 20 personen

Exclusief:

  • Zaalhuur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Percussieworkshop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *