Bedrijfsuitje Rotterdam

Voor een actief bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam heeft Abel. Activiteiten veel te bieden. We hebben verschillende mogelijkheden om een geslaagd bedrijfsuitje in Rotterdam te houden, en dat tegen een betaalbare prijs. Of u en uw collega’s nu van spanning en avontuur houden, of meer van rust en lekker eten. U kunt altijd bij Abel. terecht.

Mogelijkheden

Zo kunt u bij ons 9 holes slaan op onze Pitch & Putt golf, een mooie kleine golfbaan in een prachtige natuurrijke omgeving. Zijn jullie iets sportiever aangelegd, probeer dan eens een potje FootGolf. FootGolf is een combinatie van voetbal en golf. U speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een uitgezet parcours over de golfbaan. Schiet de bal in zo min mogelijk schoten in de hole. U speelt in een groep tot maximaal 6 personen. Er kunnen dus meerdere teams ingezet worden. Extra leuk voor een bedrijfsuitje. Houden u en uw collega’s meer van spanning? Ga dan het mooie Klimbos in of Rib varen, een spetterende en sensationele ervaring. Natuurlijk kunt u zelf een leuk arrangement samenstellen of de collega’s ter plekke laten kiezen wat ze willen gaan doen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van een bedrijfsuitje in Rotterdam.

Eten en drinken

Van actief bezig zijn, krijg je lekkere trek. Een bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam is natuurlijk pas geslaagd als er een hapje en drankje aanwezig is. Ook hier is weer volop keuze. Of het nu gaat om een hapjesbuffet of een sandwichlunch, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Of wat denkt u van een heerlijke barbecue na alle activiteiten? Lekker samen napraten over alle belevenissen rond het vuur van de barbecue. Dan is uw bedrijfsuitje pas helemaal geslaagd!

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam kunt u onze altijd bereiken Ook voor vragen, reserveringen of specifieke wensen neemt u contact op met Abel. Activiteiten. Wij helpen u graag verder.

Ontdek Abel.