Personeelsfeest Rotterdam

Een uitje met het personeel, de meeste mensen hebben er niet echt zin in. Maar een personeelsuitje bij Abel. Activiteiten in Rotterdam is wel de moeite waard. Omdat u bij ons een onvergetelijke dag kunt beleven. Of u nu sportief bent of meer avontuurlijk. Of meer van rust en tactiek houdt. Bij Abel. zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u past. Dus voor een personeelsuitje in Rotterdam moet u bij Abel. zijn.

Mogelijkheden

Wij bieden arrangementen in verschillende prijscategorie├źn aan. Geen groot budget maar wel veel plezier? Kies dan voor het Basic Fun arrangement. Na een korte instructie gaan jullie de golfbaan op voor 9 holes Pitch & Putt. Hiervoor heb je geen golfervaring nodig. Ook voor materiaal hoeft u niet te zorgen. Na de activiteit kunt u lekker borrelen en barbecue├źn. En natuurlijk napraten over de gezellige dag. Dit arrangement boekt u al voor 36,50 euro per persoon. Is uw afdeling toe aan wat teambuilding? Wilt u uw team tot grote hoogte brengen? Leer dan op elkaar vertrouwen in het klimparcours in het Klimbos. Zorg er samen voor dat er een emmer water zonder te morsen aan de andere kant komt. Dat klinkt eenvoudig maar hoog in de bomen is dat nog best lastig. Of help een geblinddoekte collega door het bos. Aan het einde van de dag zal het team er zeker sterker uitkomen. Een ideaal personeelsuitje in de omgeving van Rotterdam!

Arrangementen

Abel. Activiteiten heeft een aantal mooie arrangementen samengesteld. In verschillende prijsklassen. Of u nu voor een sportieve uitdaging gaat, of alleen maar wilt borrelen. Het is allemaal mogelijk. Staat het juiste arrangement er niet tussen? Ook dat is geen enkel problemen. Wij denken graag met u mee over de organisatie van een onvergetelijke middag. Ook op het gebied van eten en drinken is er veel mogelijk tijdens uw personeelsuitje in Rotterdam. Of het nu gaat om een hapjesbuffet of een sandwichlunch, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Of wat denkt u van een heerlijke barbecue na alle activiteiten? Lekker samen napraten over alle belevenissen rond het vuur van de barbecue. Dan is uw bedrijfuitje pas helemaal geslaagd!

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een personeelsuitje in de omgeving van Rotterdam kunt u onze altijd bereiken Ook voor vragen, reserveringen of specifieke wensen neemt u contact op met Abel. Activiteiten. Wij helpen u graag verder.

Ontdek Abel.