Sportief bedrijfsuitje Rotterdam

Een uitje met het personeel, niet iedereen loopt daar direct warm voor. Toch kan het een zeer geslaagde dag worden. Een sportief bedrijfsuitje bij Abel. Activiteiten in Rotterdam is wel de moeite waard. Bij Abel. zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt zelf kiezen wat het beste bij u past. Zeker als uw team of afdeling sportief is, hebben we mogelijkheden genoeg. Ga met z’n allen het Klimbos in of speel een potje FootGolf. Na afloop komt uw team er sterker uit.

Mogelijkheden

Wij bieden verschillende sportieve arrangementen in verschillende prijscategorieën aan. Is uw afdeling toe aan wat teambuilding? Leer dan op elkaar vertrouwen in het klimparcours in het Klimbos. Zorg er bijvoorbeeld samen voor dat er een emmer water zonder te morsen aan de andere kant komt. Dat is niet zo eenvoudig als je denkt. Zeker omdat het zich op grote hoogte afspeelt. Voor de sportievelingen en durfals is er een uitdagend arrangement samengesteld. Ga eerst met z’n allen het klimbos in om vervolgen het water op te gaan voor een tochtje Rib varen. Na afloop is er een borrel met barbecue. Ook sportief en goed voor de teambuilding is een potje FootGolf spelen. Of ga voor Bubble Football. Iedereen wordt opgesloten in een grote plastic bal om vervolgens een potje voetbal te spelen. Een ding is zeker: er wordt hard gelachen en veel lol gemaakt! Een ideaal sportief bedrijfsuitje in Rotterdam.

Eten en drinken

Na het sportief bedrijfsuitje in Rotterdam is iedereen hongerig. En dat komt goed uit, want Abel. Activiteiten heeft ook veel te bieden op culinair gebied. We steken graag de barbecue voor u aan. Of misschien kiest u wel voor een hapjesbuffet of een sandwichlunch, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Wij denken graag met u mee over de organisatie van een onvergetelijke middag. Het is ook mogelijk om naar afloop gezamenlijk te borrelen en nog na te genieten van de sportieve dag.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een sportief bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam kunt u onze altijd bereiken Ook voor vragen, reserveringen of specifieke wensen neemt u contact op met Abel. Activiteiten. Wij helpen u graag verder.

Ontdek Abel.